Uw therapeut

image
  • 06-20147633
  • info@massagetherapie-ede.nl

Welkom, ik ben Koen van Tiel!

Kan ik jou ergens mee helpen?
Nadat ik in 2011 ontspanningstherapie heb gehad ben ik hierdoor in aanraking gekomen met de Chinese Geneeswijze. Dit wekte zo mijn interesse dat ik mij hier meer in ben gaan verdiepen en gestart met de Bocam opleiding in Tilburg tot Chinees therapeut en Qi Qong docent.

Massagetherapeut

Omdat het massage gedeelte van de opleiding mij meer aansprak ben ik in 2013 overgestapt naar de massage opleiding van Total Health om mij meer te verdiepen in de TCM ( Traditional Chinese Medicine) en massage therapie. In deze opleiding is gelijk de basis gelegd voor mijn behandelingen In Juni 2016 heb ik deze opleiding afgerond en mag ik mij officieel massage therapeut noemen.

Medische basis Kennis

Om vergoed te kunnen worden door de zorgverzekeraars was het van belang mijn Medische Basiskennis te halen. Hiermee heb ik mij kunnen aansluiten bij een beroepsvereniging. Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Zhong worden mijn behandelingen sinds september 2016 gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars.

Acupunctuur

Om mijn kennis binnen het vakgebied te blijven verdiepen en heb ik in 2018 de opleiding accupunctuur bij Iczo in Antwerpen afgerond.

Toekomstige opleidingen

Jaarlijks volg ik diverse bijscholingen zowel om mijn kennis te verbreden als dat het ook nodig is om zo de accreditatie voor de zorgverzekering actueel te houden.