Recensies

Recensies bekijken

Hieronder leest u alle recensies welke door klanten zijn geplaatst. Bent u de afgelopen periode zelf behandeld bij Massagetherapie Ede en wilt u uw ervaring graag delen? Laat dan via onderstaande knop zelf een recensie achter. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagetherapie Ede
Average rating:  
 54 reviews
 by Janna

Wat vond je van de behandeling vraagt Koen . Op dat moment waren lichaam en geest nog bij aan het komen van de behandeling die Intensief maar zeker niet vervelend zijn. Het doet geen pijn maar je voelt dat je lichaam zijn energie opnieuw gaat uitvinden. Nu een tweede keer geweest. Nog maar twee keer ik weet het maar durf langzaam te hopen ...

 by Peter

Had al geruime tijd last van pijn door gruis in mijn schouder. De enige optie bij de huisarts was een spuit tegen de pijn in mijn schouder. Heb er voor gekozen om geen spuit tegen pijn te laten zetten maar te kijken hoe het probleem op te lossen.
Bij Koen terecht gekomen en na een aantal behandelingen van acupunctuur en cupping is de pijn minder geworden en kan ik mijn schouder weer goed gebruiken. Blijf zeker doorgaan met de behandeling.

 by Esther

Iedere maand kom ik bij Koen voor een acupunctuur behandeling,ik heb ook kalk nagels dit zag Koen hij heeft het behandeld met moxa na een behandeling zo goed als weg.

 by Matthijs

Door het blijven steken van mijn herstel en geen oplossingen vanuit 'de reguliere geneeskunde' heb ik de stap gewaagd naar het voor mij onbekende 'alternatieve circuit' zoals men dat dan noemt in de medische wereld. En wat heb ik achteraf een spijt dat ik deze stap niet eerder heb gezet!
Ik ben na een bericht wat ik stuurde aan Koen voor een eerste sessie met intake geweest. Met mijn angst voor naalden en ontzettende spanningen in mijn lijf heeft Koen mij over die angst heen gekregen. Met zijn rustige manier van praten, zijn 'alles is oké' -houding en zijn enorme vakkennis straalt hij een en al rust uit.
Voor iedere sessie bespreken we kort hoe het in de tussenliggende periode (van de vorige behandeling tot nu) is gegaan. Vaak geeft Koen dan nog een stuk advies mee, of haalt hij er iets uit wat hij tijdens de behandeling meeneemt.
Iedere behandeling is daardoor net even anders. Ook vind ik het ontzettend prettig dat de acupunctuur wordt afgesloten met massage om net die laatste spieren van mijn nek/rug ook nog even los te krijgen. Dat geeft zo'n verlichting!

 by Frans

Vanmorgen, na mijn behandeling, realiseerde ik mij dat ik al 8 jaar bij Koen kom.
Gaat het zo slecht met mij? Integendeel! Mijn consulten bij Koen zie ik als onderhoud van mijn fysieke en energetische gezondheid. Gemiddeld kom ik zo'n 10 x per jaar.
In de laatste jaren is er meer balans gekomen in de verhouding massage / acupunctuur. Dit zorgt voor een diepe ontspanning in mijn lichaam en een verhoogd gevoel van vitaliteit.
Koen, dank je wel hiervoor. Blij met jou!

 by Karin

Heel tevreden over de behandelingen bij Koen. Hij neemt de tijd en aandacht voor je. Pijn vermindert, spanningen nemen af. Heel blij mee.

 by Niels

Ik kom al bijna 4 jaar bij Koen en kan het heel kort en simpel houden:
Ik heb na een behandeling nog nooit gehad dat ik me er kort daarna niet beter voelde, dan ervoor!

 by Jana

Ik ben tevreden over de behandelingen van Koen.
Vriendelijk, prettig, professioneel.
Koen verstaat zijn vak en is eerlijk en oprecht.
Ik raad zijn behandelingen iedereen aan.
Tot volgende keer.

 by Ramona

Koen heeft me heel er goed en prettig geholpen om mijn klachten te verminderen en er vanaf te komen! Hij heeft alle tijd voor je en luistert goed.
Blijft bijzonder dat je per direct al resultaat voelt, heel fijn!

 by Freddy

Ik loop al een aantal jaren bij Koen. In het begin veel rugklachten en spanning in mijn lichaam. Tegenwoordig zijn de klachten nagenoeg weg dankzij de behandelingen van Koen. Ik ga ondanks dat de klachten nagenoeg weg zijn gemiddeld 1 keer in de 1,5 maand langs ter preventie en dat werkt nu goed. Heel erg tevreden over de behandelingen van Koen. Dankjewel Koen en tot volgende maand maar weer.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»