Recensies

Recensies bekijken

Hieronder leest u alle recensies welke door klanten zijn geplaatst. Bent u de afgelopen periode zelf behandeld bij Massagetherapie Ede en wilt u uw ervaring graag delen? Laat dan via onderstaande knop zelf een recensie achter. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagetherapie Ede
Average rating:  
 46 reviews
 by Ramona

Koen heeft me heel er goed en prettig geholpen om mijn klachten te verminderen en er vanaf te komen! Hij heeft alle tijd voor je en luistert goed.
Blijft bijzonder dat je per direct al resultaat voelt, heel fijn!

 by Freddy

Ik loop al een aantal jaren bij Koen. In het begin veel rugklachten en spanning in mijn lichaam. Tegenwoordig zijn de klachten nagenoeg weg dankzij de behandelingen van Koen. Ik ga ondanks dat de klachten nagenoeg weg zijn gemiddeld 1 keer in de 1,5 maand langs ter preventie en dat werkt nu goed. Heel erg tevreden over de behandelingen van Koen. Dankjewel Koen en tot volgende maand maar weer.

 by Mirjam

Vandaag voor het eerst bij Koen geweest.

Wat was dit een goede ervaring. Hij nam alle tijd en liep van alles door om mij meer in balans te brengen.

Verschillende behandelingen toegepast en voel mij als herboren.

Tot volgende week!

 by Mildred Kervel

Vandaag voor het eerst geweest, zeer prettig geholpen, voelde mij gelijk op mijn gemak bij Koen , duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, nu na de 1e keer voelt het al anders ben hier voor mijn rugklachten. Op naar de volgende behandelingen om zo een beetje van mijn pijn af te komen

 by Simone

Fijne man, goede behandelingen gehad. Voor meerdere kwalen behandeld met een goed resultaat.
Luisterd goed naar je en veel fijne gesprekken met hem gevoerd.

 by hans koopman

vandaag voor de 1e keer bij Koen geweest. Na jaren van tobben en zoeken naar een oplossing voor nek en schouderklachten. na 1 behandeling al merkbaar verschil. Kundige en prettige behandelaar

 by Annemiek Herremans

De behandelingen van Koen raad ik iedereen aan! Mijn fybromyalgie klachten zijn na een aantal behandelingen sterk verminderd. Ook eczeemklachten zijn weg.

 by Marijke Schouwstra

Koen stelt de juiste vragen en neemt je mee in het proces. Hij kan goed luisteren denkt in oplossingen. Zijn behandelingen blinken uit in toewijding, ervaring en resultaat. Praktijkruimte voelt aangenaam aan en is schoon. Praktijk is goed bereikbaar met auto en OV en er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

 by Jessy van Bergen

Deze behandeling bij Koen gun ik iedereen. Het maakt pijn dragelijker en zorgt voor rust in je lichaam. Mijn gevecht tegen kanker en maagklachten zijn een hele uitdaging over de week. Koen heeft ervoor gezorgd dat ik met minder pijn en ontspannen lichaam de week huppelend doorkom. Zonder maagklachten de deur uitlopen, daar kon ik alleen maar van dromen. Koen heeft dit voor elkaar gekregen doormiddel van accupunctuur en massage. Daarnaast heeft hij een luisterend oor en zorgt hij voor een ontspannen sfeer waardoor je positief de behandeling tegemoet gaat. Ik kan het iedereen aanraden.

 by Mariëlle
Vriendelijke en professionele begeleiding,
Ondersteuning en hulp bij het verwerken van stress gerelateerde klachten.
Na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat het oprecht helpt om mezelf te laten ontspannen, relaxen & het helpt
me om goed te kunnen relativeren.
Deze praktijk is zeker aan te bevelen aan een ieder die graag hulp wil krijgen, door middel van acupunctuur en bijbehorende massage technieken.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»