Recensies

Recensies bekijken

Hieronder leest u alle recensies welke door klanten zijn geplaatst. Bent u de afgelopen periode zelf behandeld bij Massagetherapie Ede en wilt u uw ervaring graag delen? Laat dan via onderstaande knop zelf een recensie achter. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagetherapie Ede
Average rating:  
 43 reviews
 by Mildred Kervel

Vandaag voor het eerst geweest, zeer prettig geholpen, voelde mij gelijk op mijn gemak bij Koen , duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, nu na de 1e keer voelt het al anders ben hier voor mijn rugklachten. Op naar de volgende behandelingen om zo een beetje van mijn pijn af te komen

 by Simone

Fijne man, goede behandelingen gehad. Voor meerdere kwalen behandeld met een goed resultaat.
Luisterd goed naar je en veel fijne gesprekken met hem gevoerd.

 by hans koopman

vandaag voor de 1e keer bij Koen geweest. Na jaren van tobben en zoeken naar een oplossing voor nek en schouderklachten. na 1 behandeling al merkbaar verschil. Kundige en prettige behandelaar

 by Annemiek Herremans

De behandelingen van Koen raad ik iedereen aan! Mijn fybromyalgie klachten zijn na een aantal behandelingen sterk verminderd. Ook eczeemklachten zijn weg.

 by Marijke Schouwstra

Koen stelt de juiste vragen en neemt je mee in het proces. Hij kan goed luisteren denkt in oplossingen. Zijn behandelingen blinken uit in toewijding, ervaring en resultaat. Praktijkruimte voelt aangenaam aan en is schoon. Praktijk is goed bereikbaar met auto en OV en er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

 by Jessy van Bergen

Deze behandeling bij Koen gun ik iedereen. Het maakt pijn dragelijker en zorgt voor rust in je lichaam. Mijn gevecht tegen kanker en maagklachten zijn een hele uitdaging over de week. Koen heeft ervoor gezorgd dat ik met minder pijn en ontspannen lichaam de week huppelend doorkom. Zonder maagklachten de deur uitlopen, daar kon ik alleen maar van dromen. Koen heeft dit voor elkaar gekregen doormiddel van accupunctuur en massage. Daarnaast heeft hij een luisterend oor en zorgt hij voor een ontspannen sfeer waardoor je positief de behandeling tegemoet gaat. Ik kan het iedereen aanraden.

 by Mariëlle
Vriendelijke en professionele begeleiding,
Ondersteuning en hulp bij het verwerken van stress gerelateerde klachten.
Na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat het oprecht helpt om mezelf te laten ontspannen, relaxen & het helpt
me om goed te kunnen relativeren.
Deze praktijk is zeker aan te bevelen aan een ieder die graag hulp wil krijgen, door middel van acupunctuur en bijbehorende massage technieken.

 by Freddy

Al inmiddels kom ik al een aantal jaren bij Koen, In het begin kwam ik hoofdzakelijk voor rugklachten na een aantal behandelingen had ik daar nagenoeg geen last meer van. Afgelopen periode door spanning en stress slaapproblemen gehad pillen geslikt om in slaap te kunnen komen. Na een aantal acupunctuur behandelingen en een luisterend oor van Koen slaap ik een stuk beter en gebruik ik de slaappillen ook niet meer. Koen bedankt voor je hulp van de afgelopen jaren. Ga zo door!

 by Marit

Al jaren ben ik aan het tobben met pijn nav een whiplash en andere valpartijen. Al verscheidene dingen geprobeerd, echter zonder al te veel succes. Bij Koen terecht gekomen, vandaag de 4e behandeling, combi van acupunctuur-cupping-massage. Ik vind de naalden zeer onprettig (het idee) maar het resultaat is niet te evenaren! Koen denkt fijn mee, en is realistisch! Kan het zeer zeker aanbevelen!

 by Marco

Vanaf het eerste moment dat ik bij Koen binnen kwam voelde ik de ontspannen en relaxte sfeer. Koen is een hele rustige man die weet waar hij mij bezig is. Ik ben bij Koen terecht gekomen door de goede recensies op o.a. zijn website. Vanwege mijn hoofdpijn-, nek, rug en schouder klachten heb ik contact gezocht met Koen. Liep al lang rond met veel spanning in mijn lichaam. Nu naar een aantal behandelingen merk ik duidelijk verschil en voel dat er meer ontspanning en rust in mijn lichaam is gekomen. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst, mocht het weer nodig zijn, zeker weer een beroep doen op Koen.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»